neděle 20. ledna 2013

Svatební cupcaky pro časopis Svadba

Někdy na začátku podzimu na mě na facebooku čekalo milé překvapení, zpráva ze slovenského časopisu Svadba o možné spolupráci. Na začátku mě nabídka vytvořit sadu svatebních cupcaků pro časopis trochu vyděsila, ale řekla jsem si, že to bude zajímavá zkušenost a třeba mě to posune zas o kousek dál.

Zadání bylo, řekla bych, ideálně zcela otevřené. Jak budou vypadat, bylo na mě. Když jsem pak vymýšlela téma, padnul můj zrak na mých (tenkrát) asi 900 origami jeřábů (teď už se počet blíží cílové tisícovce) a bylo jasno. Bude to origami svatba. Následovalo několik dní skládání různých svatebních témat z papíru a vytváření šablonek. Když jsem pak reálně na ty malinký dortíky skládala miniaturní částečky šatiček, nadávala jsem si, co jsem si to zas vymyslela za kravinu. :-) Myslím ale, že výsledek stál za to.

Příprava a focení proběhlo už někdy na přelomu října a listopadu a od tý doby jsem se moc těšila, až to sem budu moct dát. Časopis Svadba na jaro/léto 2013 tento týden vyšel, takže se konečně můžu začít chlubit. :-)

Svatebni origami cupcakes


Svatebni origami cupcakes


Před rokem jsem pekla - Chleba mě definitivně porazil

8 komentářů:

  1. to musela být pocta:) krásné, svatební!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k úspěchu. Košíčky jsou opravdu nádherné, muselo to být hlavně o trpělivosti a ty detaily...Opravdu se moc povedly!

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluji! taková spolupráce musela opravdu potěšit a jak je vidět, vybrali si dobře, jsi moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji. =) Taky si občas říkám až při dokončování dezertu co jsem si to vymyslela za kravinu. =D Dokonalý nápad taková origami svatba. Jen ještě taková otázečka, jak dlouho už skládáš ty jeřáby?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-)
      Jeřáby skládám už tak dva roky. Původně jsem myslela, že to zvladnu rychlejc, ale frekvence skládání se postupně snižovala. Ale tenhle rok už to určitě doskládám. :-)

      Vymazat
  5. Už vím u koho si objednám zákusky na svatbu (jestli mě tedy někdy přítel vůbec požádá o ruku :D). Můžu se zeptat, čím si muffinky potáhla a ozdobila? Díky a gratuluju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky. :-)

      Cupcaky jsou potazeny fondanem, z nej je i cast ozdob (ty, ktere jsou polozene primo na cupacaku). Ozdoby, ktere nejak stoji (treba jeraby), jsou ze smartflexu. Doplnene je to kralovskou glazurou.

      Vymazat
    2. Já si to myslela :))) Děkuju za odpověď. Přiznám se, že by mě potahovat cupcaky nenapadlo, to spíš nějaký krém. Udělala jsi z nich krásné miniaturní dortíky ;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...