neděle 24. srpna 2014

Nudný život...

Ve středu večer jsem se vracela z hospody, kde jsem jako obvykle vypila tak dva litry vody, a něco jsem si uvědomila. V hlavě to znělo asi takhle: "Nekouřím, nepiju, dodržuju striktní dietu, sportuju minimálně 4x týdně a to všechno zcela dobrovolně. Jak jsem se (píp) do tohohle stavu dostala?" Znělo mi to pak v hlavě ještě několik dní. Před pár lety by mě něco podobnýho ani nenapadlo a teď jsem nakonec musela konstatovat, že se mi v tomhle stavu celkem líbí. Nuda, co? Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. :-) 

Cheat day, lívance a nová kuchařka
Ta striktní dieta v sobě má naštěstí zabudovaný i cheat day, což znamená, že jeden den v týdnu můžete jíst cokoliv, v jakémkoliv množství. Asi si umíte představit, jak takový den vypadá. Těšíte se na něj celý týden a pak se prostě strašně přecpete, tak že vám je večer špatně a těšíte se na další den bez sacharidů.

Většinou během týdne narazím na jednu, dvě věci, které si nutně musím při prasícím dni dát. Tentokrát za to mohla nová kuchařka Snídaně u Florentýny, ve který jsem narazila na lívance kynutý přes noc. Takže už v pátek v noci jsem si (s trochou improvizace) připravila těsto a v sobotu ráno jsem nemohla dospat. Nebyla jsem ani líná a ušlehala si k nim šlehačku (sousedi mě za ten puštěný mixer v sobotu v půl osmý ráno museli milovat :-) ).

livance

Mimochodem kuchařku doporučuju, ač jsem si ji původně ani pořizovat nechtěla. V pondělí večer jsem jen tak zašla do knihkupectví a odešla jsem s novou kuchařkou. Že by u knihkupectví fungovalo to samé, co u potravin - když má člověk hlad, koupí spoustu věcí, které původně kupovat nechtěl? :-) Každopádně nelituju, fakt se mi líbí a o sobotách se k ní asi budu vracet.

Život v šatech
Minulý týden jsem se děsně odvázala :-) a vzala si do práce šaty. Poprvé v životě. Fakt. Ne, že bych nikdy neměla šaty, ale v práci jsem v nich nikdy nebyla. Musím říct, že to byla zajímavá zkušenost a asi ji někdy zopakuju. :-)

Pár poznatků z exkurze do života v šatech:

  • Lidi kolem mě na šaty reagovali, pozitivně naštěstí.
  • Šaty nemají kapsy, kde mám teda nosit mobil?
  • Punčocháče nemají velkou trvanlivost a oblíknout si je po osprchování ve fitku je celkem výkon
  • Šaty jsou celkem pohodlný
A trocha inspirace
Fotku s medvídkama jsem už dávala na facebook, ale je to tak roztomilý, že to dám i sem a někdy se tím budu inspirovat při výrobě.


Zdroj: http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/08/cute-hugging-bear-cookies-maa-tamagosan-13.jpg

A ještě aspoň jeden dort na závěr. Jednoduché a elegantní dorty mám hodně ráda a tenhle je ultra jednoduchý a elegantní v perfektním provedení. Krásný.

Zdroj: http://www.stylemepretty.com/gallery/picture/1667894/




Sledujte mě i jinde
A kdyby se vám chtělo, sledujte mě na facebooku, twitteru, pinterestu, či instagramu. :-)



4 komentáře:

  1. Tak ty medvídci jsou fakt pěkní , díky za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, děkuju za zmínku o kuchařce, moc mě potěšila. Doufám, že lívance kynuté přes noc splnily očekávání a stály za zařazení na cheat day.
    Flo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě za to stály, musela jsem si je dneska udělat znovu. :-)

      Vymazat
    2. Taková pochvala mě tedy těší nesmírně. Pokud na sebe dokážete být šest dní v týdnu přísná a v jediný den, kdy si můžete dát, co chcete, si dáte znovu tyhle moje lívance, tak se tady čepýřím nadšením. Díky ještě jednou.

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...